Contact

Sweerts de Landasstraat 60
6814 DH Arnhem

Tel. (026) 370 53 75

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 8:30 tot 17:00 uur

Routebeschrijving

Tandprothetische praktijk J.F. van den Born is goed met het openbaar vervoer te bereiken, maar u kunt natuurlijk ook met de auto komen. Voor de deur kunt u betaald parkeren (let op: geen contant geld).

  • Openbaar vervoer
    De praktijk ligt dichtbij het centraal station van Arnhem (ca. 5 minuten lopen). Neem vanaf het station de uitgang Sonsbeek aan de noordzijde van het station. Steek de Amsterdamseweg en de groenstrook aan de overzijde van de weg over en sla rechtsaf de Brantsenstraat in. Loop door tot u aan uw linkerzijde een klein plantsoen met speeltoestellen ziet. Sla hier linksaf op het voetpad (Bouriciusstraat). Vervolgens slaat u wederom linksaf de Sweerts de Landasstraat in. Ongeveer 50 meter verderop is de praktijk aan de overkant van de straat gelegen.

  • Auto
    A12 zowel vanuit de richting Utrecht als Zevenaar:
    Neem de afslag "Arnhem-Centrum, Wolfheze, Oosterbeek, Park Hoge Veluwe, Kröller-Müller, N224" en houd rechts aan naar de Amsterdamseweg N224. Volg deze weg ongeveer 7,5 km. tot u in de bebouwde kom van Arnhem bent. Sla linksaf bij de Van Pallandtstraat en na 102 m rechtsaf naar de Van Lawick van Pabststraat. Op de Van Lawick van Pabststraat na 167 m. rechts aanhouden. U komt dan vanzelf uit op de Sweerts de Landasstraat. De praktijk vindt u aan de linkerkant van de straat.

Plan een routebeschrijving via Google Maps